Onze partners helpen jou digitaliseren

Onze partners hebben net dezelfde missie als Sterk Digitaal: jullie op een heel praktische manier helpen digitaliseren. Toen we hen contacteerden om uit te leggen hoe we de accountants willen helpen met hun digitale stappen en hoe we dat aanpakken met onze webinar reeks, was de samenwerking snel geklonken. Hieronder vertellen we met veel trots wie onze partners zijn en welke rol zij spelen in de ideale digitale puzzel voor de accountant.

Organisatoren

...

Businezz Booster is een Belgisch bedrijf van ondernemers voor ondernemers. Wij helpen je digitaliseren, klanten aantrekken met online lead generation en een sterk sales team opzetten dankzij onze freelance recruiters. We zijn erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille en we richten ons op een 360° digitale en sales ondersteuning voor ondernemers, kmo’s en grote bedrijven. Wij zijn de oprichter van Sterk Digitaal waar accountants en ondernemers wekelijks concrete tips krijgen om aan de slag te gaan met digitalisering. Dankzij onze kennis als digitale ondernemers, marketeers en sales managers kunnen we goed meedenken vanuit het bedrijfsstandpunt om samen concreet vooruit te gaan. Bezoek de website van Businezz Booster.  

Dankzij onze ervaring bij Axis Finance, KPMG, BDO en bij honderden kmo's hebben we kunnen vaststellen dat cashflowmanagement een essentiële factor is in het overleven. Deze ervaring hebben we vertaald naar Vision2Pay. Onze strikte betalingsopvolgingsprocedures garanderen u een  substaniële verlichting van uw administratieve werklast , een daling van uw overheadkosten en een verbeterde kassituatie waardoor u minder afhankelijk wordt van financiële instellingen. Bezoek de website van Alternatief bvba

Onze Strategische Partner

Om uw werk als accountant goed te doen wil je kunnen terugvallen op betrouwbare partners.

Partena Professional is dé partner die de accountant en ondernemers faciliteert om hun werk te veréénvoudigen.

Dat doen we door oplossingen te bieden op sociaaljuridisch en HR-vlak, voor alle professionals in België, ondersteund door een ongeëvenaarde mix van expertise & technologie. Met hart en ziel, met jou. Altijd! 

Bezoek de website van Partena Professional.

Onze Solution Partners

....

Accountants Academy is een uniek online leerplatform voor accountants omdat het de accountant zélf laat kiezen hoe, waar en wanneer hij/zij opleidingen wenst te volgen. Ons leerplatform is enorm gebruiksvriendelijk en 24/7 online beschikbaar, zowel via pc, tablet en smartphone, waardoor iedere accountant hiermee onmiddellijk eenvoudig aan de slag kan. Onze opleidingen zijn erkend door het beroepsinstituut ITAA. Langere opleidingen splitsen we op in kortere modules en via het afwisselend gebruik van videomateriaal, cases, praktische voorbeelden, oefeningen, rollenspellen, kennisvragen, bijlagen, templates, etc. maken wij het voor jou zo interessant mogelijk onze opleidingen te volgen. Dit alles aan een zeer laagdrempelige formule. Ons doel is met ons leerplatform zoveel mogelijk kantoormedewerkers te bereiken om zo het accountantskantoor kwalitatief te helpen groeien. Bezoek de website van Accountants Academy.

Gedaan met tijdrovende administratie en manueel checken waar je staat! AdminPulse automatiseert je kantooradministratie en zorgt ervoor dat je altijd op tijd weet waar je aan toe bent. Het innovatieve online kantoorbeheer AdminPulse is open, wat wil zeggen dat AdminPulse connecteert met alle andere pakketten die dat ook kunnen. Nog mooier: je kan er meteen, gratis, mee beginnen! Maak snel een account op Adminpulse

...

De software van Anlisa helpt accountants het traditionele factureren van hun prestaties te verlaten. In plaats daarvan stellen we voor om offertes en opdrachtbrieven op te maken op basis van het verwerkte volume. Met de Anlisa software maakt de accountant prijsoffertes en opdrachtbrieven op in een paar minuten. Zijn offertes worden berekend op basis van het aantal verwerkte documenten en de hoofdactiviteit van zijn klant. Zo kan hij altijd rendabel aan de slag.


De Anlisa software is een 100% Belgisch product. Onze keuze voor “Made in Belgium” is een keuze voor kwaliteit, stabiliteit en klantvriendelijkheid. Anlisa is het resultaat van een jarenlange ervaring als accountant en vele gesprekken met confraters. Iedereen beseft dat onze sector in volle evolutie is en meegroeien is dus de boodschap. Een alternatief facturatiemodel biedt een oplossing en Anlisa maakt dat haalbaar voor iedereen in de sector. Bezoek de website van Anlisa....

Bizzcontrol faciliteert accountants om proactief advies aan te bieden, in de taal van de ondernemer. Dankzij hun Plug&Play principe is Bizzcontrol vanaf de eerste dag 100% operationeel. Zo verhoog je direct de toegevoegde waarde naar al jouw klanten, met minimale inspanning. Ontdek meer over Bizzcontrol op de website van Bizzcontrol 
...

Wij geloven in waardevolle interacties als basis voor sterke klantrelaties. Ons platform stroomlijnt de communicatie van ondernemingen met automatische communicatieoplossingen. bezoek de website van BothiveClearFacts is een Belgische technologie-onderneming. ClearFacts is ontstaan in 2013, en concentreert zich volledig op het ontwikkelen van software om accountants en hun klanten efficiënter te laten samenwerken.

Het team achter ClearFacts is een enthousiast, multidisciplinair team. Onze specialisten in web-technologie, cloud infrastructuur, data integratie en klantenondersteuning zorgen er elke dag opnieuw voor dat we de ervaringen van onze klanten en eindgebruikers naar een hoger niveau kunnen tillen. Bezoek de website van  ClearFacts.

 Clearnox is een online oplossing waarmee bedrijven de opvolging, aanmaning en betaling van de facturen van hun klanten kunnen optimaliseren. Aan de hand van deze oplossing helpen we voor die bedrijven een groot probleem uit de wereld. De facturen van hun klanten worden nu immers eenvoudig en snel betaald.. Bezoek de website van  Clearnox. 

CodaBox is een Belgisch bedrijf dat digitale oplossingen aanbiedt aan accountants en ondernemers. We versoepelen financiële processen en zorgen zo voor meer tijd en minder kwartaalstress. Zo dragen we bij aan een eenvoudige en groene boekhouding. We zijn een deel van Isabel Group, de grootste Belgische fintechspeler. Bezoek de website van Codabox

Comax helpt accountants tijd te besparen, administratieve fouten te verminderen en de efficiëntie te verhogen door oplossingen te ontwikkelen voor administratieve vereenvoudiging. Wij doen dit door de juiste bruggen te bouwen tussen de bestaande softwarepakketten, externe platformen en hun eindklanten. Denk onder andere aan automatische downloads uit MyMinfin, automatische neerleggingen van jaarrekeningen, manuele en repetitieve handelingen die we omzetten naar automatische workflows en veel meer. Bijkomend ondersteunen wij het accountantskantoor met uitgebreide DMS-mogelijkheden van Elo of Comax voor gestructureerd documentbeheer binnen alle gebieden van het bedrijf. Met het digitale klantenportaal Dashboard zorgen we voor een constante en automatische doorstroom van alle aan- en verkoopfacturen van hun eindklanten. Deze worden automatisch omgezet naar UBL en klaargezet in de juiste boekhoudsoftware voor verdere verwerking. Comax connecteert maximaal met de reeds bestaande software en procedures. Ontdek onze oplossingen op www.comax.be.

 

Exact biedt Cloud business software voor accountants en kmo’s. Voer boekhoudkundige taken efficiënt uit en til de kwaliteit van je diensten naar een hoger niveau met digitaal gemak en actueel inzicht.


Ontdek de nummer 1 accountancy software in de cloud op www.exact.com

Onze missie : het dagelijkse beheer van Belgische Accountantskantoren vereenvoudigen. Het UBO-register, de antiwitwaswet, GDPR, Wet op de Continuïteit van de Ondernemingen, ...  De administratieve procedures van Belgische Accountantskantoren zijn de laatste jaren toegenomen. Eén van de missies van FID-Manager is deze werkdruk minimaliseren, zodat onze gebruikers zich kunnen concentreren op hun echte werk. Bezoek de website van FID-Manager.

Juridische documenten opstellen is niet de kernactiviteit van de accountant, vaak ook niet de kernopleiding. Toch wordt dit (tot een bepaalde grens van waarde of complexiteit) steeds meer van de accountant verwacht. Met Instaclause maakt u contracten, verslaggeving en formulieren op. Geautomatiseerd, kwalitatief en telkens op maat van uw klant. Instaclause is een juridische onderneming die een technologisch pad bewandelt (en niet omgekeerd). Zij beschikt ook over een bereikbare juridische backoffice. Bezoek hier de website van Instaclause.

Snel, accuraat en persoonlijk advies voor jouw onderneming. De Ondernemingsradar is de perfecte tool voor boekhouders, accountants of ondernemers die meer inzicht willen in hun onderneming. Van concurrentieanalyses tot simulaties van bepaalde beslissingen op je eigen bedrijfssituatie. Analyseer het heden op basis van betrouwbare data en bepaal strategisch de toekomst. Bezoek de website van Intellifin.

Justified biedt eindelijk de oplossing om het incasso en gerechtelijk invorderingsproces van openstaande facturen op de voet te volgen en te beheren. No more blackbox! We plaatsen dossiers onmiddellijk bij de juiste invorderingsspelers en volgen nauwkeurig op door een automatisch controlemechanisme. Zo garanderen we de snelste weg tot resultaat. We koppelen bovendien alle data helder en transparante naar je terug voor een optimale ontzorging. Bezoek de website van Justified

Octopus Accountancy Software is met 19 jaar ervaring een gevestigde waarde in de wereld van online boekhoudsoftware. We hebben een enorm gebruiksvriendelijk en voordelig boekhoudpakket ontworpen met het oog op een optimale samenwerking tussen ondernemer en accountant. We luisteren naar onze klanten en voeren regelmatig updates uit om onze software te laten mee evolueren met de veranderende noden. Bezoek de website van Octopus. 

...

OkiOki is de virtuele buddy die het papierwerk van ondernemers on-track houdt, ervoor zorgt dat ze hun facturen tijdig betalen en zelf tijdig betaald worden en die daarbij alle documenten aan de accountant bezorgt.

Ze gaat daarvoor zelf op zoek naar alle relevante financiële documenten via een integratie met de mailbox, de bankrekening en de kredietkaart-uitgavenstaten van de ondernemer. Zo streeft ze naar maximale automatisatie. En als er toch manuele interventie van de ondernemer nodig is dan brengt ze die via een gamified takenlijstje. OkiOki verlost zo ondernemers en accountants van hun kwartaalstress.

Want geef toe, het enige leuke aan je financiële administratie is het gevoel op het moment dat je er klaar mee bent. En dat noemen we het OkiOki gevoel. Bezoek de website van OkiOki.


 

SignHere is een eSignature-oplossing die een ongeëvenaarde gebruikerservaring garandeert zonder in te boeten aan veiligheid. Met enkele muisklikken nodigt u ondertekenaars uit. U kunt de status online opvolgen. U kunt kiezen uit een brede waaier van ondertekenmethodes, waaronder eIDAS-conforme Qualified Electronic Signatures. Bezoek de website van Signhere

TaxDome is gemaakt voor en door accountants, om hen te helpen hun processen te versoepelen, versimpelen en vooral te automatiseren waar nodig. Om nooit meer een deadline te missen, nooit meer een taak te vergeten en elke klant het gevoel te geven dat ze de belangrijkste zijn voor u. Daarbij willen we ook het aantal tools die een accountant gebruikt verminderen. We bieden een uitgebreid en aanpasbaar CRM aan, onbeperkte cloud opslag, digitale handtekeningen, een PDF-editor en workflows. Onze grootste troef is de steeds evoluerende software, op vraag van onze gebruikers. Lijkt het allemaal wat teveel? TaxDome helpt u stap voor stap alles op te zetten. Bezoek de website van TaxDome.

De Cloud Applicatie die accountants helpt tijd te besparen

TwinnTax is een 100% Belgische applicatie die accountants helpt bij het automatiseren van hun terugkerende taken. De software maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om documenten te verzamelen, gegevens op te halen, documenten te genereren en zelfs aangiften te doen. Bezoek de website van TwinnTax.

Accountants en ondernemers dicht bij elkaar dankzij onze cloud boekhoudsoftware

Je boekhouding altijd en overal bij de hand. Zowel accountant als ondernemer krijgen een gedetailleerd overzicht van hun ciifers en kunnen in elk dashboard doorklikken naar de factuur in kwestie wat zorgt voor complete transparantie.

Bekijk de website vanYuki.

Met Willow weet je altijd wat, hoe en wanneer je moet posten om een gezonde presence op social media op te bouwen. Van eenvoudig posten, content inspiratie tot het beste nieuws van overal op internet. Bezoek de website van Willow

Gebruik vandaag je toekomstige pensioenkapitaal om privé te investeren. We denken intensief mee als ondernemer en rekenen scherp als een verzekeringsmakelaar. Bezoek de website van Mijn Vastgoed Pensioen.

Onze Media Partners

AccountancyVandaag is het onafhankelijk platform voor Accountants en iedereen die nieuws, innovatie, trends, software, jobs & stages, diensten en andere ontwikkelingen in en rond accountancy, automatisering en adviesverlening wil ontdekken. Met de private community leg je contact met alle actoren. Bezoek de website van AccountancyVandaag

Boekhouderstotaal.be is het grootste onafhankelijke netwerk van boekhoudkantoren online. Met meer dan 1200 aangesloten kantoren vertegenwoordigen we een groot deel van de accounting sector in Vlaanderen en helpen we elk jaar duizenden ondernemers in hun zoektocht naar een geschikte accountant voor hun bedrijf.. Bezoek de website van Boekhouderstotaal.be.