Dag-opleiding Sterk Digitaal


ontdek hier!


Dag opleiding 

De digitalisering blijft snel vooruit hollen. Dat brengt uitdagingen en opportuniteiten met zich mee, zowel voor je kantoor als voor de medewerkers. Voor hen gaat het ook snel, en dan kan het al eens aangenaam zijn om een opleiding te krijgen vol leuke, bruikbare en praktische digitale tips, zowel voor op kantoor als thuis. Een opleiding die ook fun mag zijn en waar we digitalisering in een leuk daglicht zetten doordat je meer begrip krijgt van nieuwe technologieën, inzichten krijgt hoe je er zelf voordeel kan uithalen, en hoe je dat kan gebruiken in samenwerking met je collega’s en klanten.


Als Digitale Expert van de Digitale Versnelling van Telenet gaf ik al meer dan 500 advies sessies aan ondernemers die de praktische tips sterk waarderen en onmiddellijk gebruiken. Daarnaast geven we als Digitale Expert ook opleidingen voor Unizo, de Bouwunie en een erkende opleiding voor het NiVVT. In combinatie met onze kennis van accountantskantoren en de vele tips die we bespreken in de ITAA erkende Sterk Digitaal opleidingen hebben we dit programma samengesteld. Businezz Booster is geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille voor zowel advies als opleiding. Hierdoor kan je als kantoor genieten van een gedeeltelijke subsidie voor deze opleiding, die in aanmerking komt voor 8u permanente vorming.


PROGRAMMA

Deel 1 (halve dag) 

 • Intro in de digitalisering met leuke en direct bruikbare tips

 • De customer journey, hoe ziet de klant jullie kantoor

 • Hoe digitaal samenwerken met de klant een win-win is en kan zijn

 • Sociale media en hoe ermee omgaan voor thuis of op kantoor, ervan gebruik maken, interessante communities en je zo nodig ervan afschermen

 • Zo maak je verrassend eenvoudig waardevolle online inhoud die je zelfs tijd kan besparen. Met live demo hoe je makkelijk een video’s maakt voor een, of al je klanten

Deel 2 (halve dag)

 • Wat is de cloud, en hoe kan je daar zelf ook heel handig gebruik van maken?

 • Tools en tips voor dagelijks gebruik software op het kantoor, over email, informatie delen etc… 

 • Gesprek over de uitdagingen en oplossingen van de Sterk Digitaal reeksen

 • Security tips en paswoorden gebruik, om je te behoeden voor hacking, phishing etc…

 • Inspirerende verhalen en live demo’s van nieuwe technologie zoals AI en ChatGPT

 • Leuke afsluiter met het delen van ervaringen en een quiz met tips


Je verruimt je kennis over:

Onze digitale expert Frederik De Wachter 

Frederik is al vier decennia van dichtbij betrokken bij de digitale (r)evolutie. Hij coacht al jaren vanuit eigen ervaring bedrijven en ondernemers om hun sterktes te leren kennen. Als een van de experten van De Digitale Versnelling van Telenet en oprichter van de Digital Academy bij Businezz Booster, gaat hij samen met jou op zoek naar de beste manier om digitalisering optimaal te benutten in je zaak.