Video Aspect Ratio: 4:1

Tijd winnen met AI, ChatGPT en Copilot? 

Ja dat kan! 

Inschrijven voor je online opleiding


Online AI, ChatGPT en Copilot opleiding

Gebruik je op kantoor al Artificiële Intelligentie en ChatGPT om tijd te winnen? Met de juiste kennis voor je team, kan je heel bewust van de voordelen genieten: beter opzoekwerk, tijd winnen met advies, rapporten of goede vertalingen laten schrijven tot en met geavanceerde data analyses of zelfs een chatbot die je klanten helpt. Mis deze trein zeker niet. Wij zetten je graag op weg met een boeiende opleiding op je kantoor, zodat je concreet leert gebruik te maken van de groeiende mogelijkheden van AI, ChatGPT en andere toepassingen.


Onze Digitale Expert Frederik De Wachter komt een halve dag bij jou op kantoor, om het team enthousiast de weg te wijzen in de mogelijkheden van AI. Bekijk ons programma vol tips en concrete ideeën om meteen aan de slag te gaan, en boek vandaag je sessie.

Een boeiend programma...

Inleiding over digitalisering met focus op de belangrijkste uitdagingen die de medewerkers vandaag ondervinden.

In de opleiding leggen we goed uit waarom, we tonen hoe je het doet en tijdens de Q&A kan je al je vragen stellen

Opleiding over de mogelijkheden van AI:

  • Voorbeelden van toepassingen en praktische tips zoals zelf leren prompts schrijven
  • Geavanceerde toepassingen zoals plugins, Google Bard, Microsoft Bing, Dall-E en het verschil tussen ChatGPT free en ChatGPT Plus, het betalend abonnement
  • Voorbeelden van AI toepassingen in ondernemingen tot en met de mogelijkheden van een AI assistent voor je klanten.
Ronde tafel waarbij we ervaringen delen en uitwisselen

Je leert alles samen met je collega's met wie je kan sparren, samenwerken en ervaring uitwisselen op je kantoor of in onze Digital Academy Club.

... met concrete resultaten

  • Op basis van onze eigen ervaringen met het implementeren van ChatGPT in ons bedrijf werken we samen een plan van aanpak uit waarmee je snel tot concrete resultaten komt
  • Begrijpen hoe AI en ChatGPT werken en hoe je ze kunt inzetten om je klantenservice, interne efficiëntie en marketing- en verkoopinspanningen te verbeteren.
  • Sterke online communicatie opzetten voor nieuwe en bestaande klanten op al je digitale kanalen zoals je website, sociale media, advertenties en nieuwsbrief aan de hand van de beste applicaties en tools.
  • Zo zorgen we voor een goed georganiseerd team en digitale workflows waardoor je tijd wint en meer waarde creëert voor je onderneming, team en klanten.

Begeleiding op maat

Je wordt hierin begeleid door onze Digitale expert Frederik De Wachter aan wie je al je vragen kan stellen.

Lesmateriaal


Je krijgt heel wat praktisch lesmateriaal. Dankzij de toegang tot onze community kan je al de lessen herbekijken. Je krijgt een syllabus, onze eBooks, templates om onmiddelijk mee aan de slag te gaan en praktisch materiaal.

Leren van elkaar


Je bent niet alleen! We werken samen en leren veel van elkaar, mede door onze Businezz Booster Digital Academy community waar je terecht kan voor alle praktische info en kan meepraten met je collega ondernemer. Zo leren we veel van elkaar.

Brigitte Tonneau

Boekhoud- & Fiscaal Kantoor Tonneau

Digitaal efficiënt werken met de juiste software

Dankzij de  Opleiding van de Digital Academy hebben we in geen tijd belangrijke stappen vooruit gezet. We hebben nu een professionele website, trekken de juiste klanten aan en werken digitaal heel efficiënt. Én we leerden veel collega's kennen met wie we kennis uitwisselen. Super waardevol voor ons kantoor.

Onze digitale expert

In juni 2017 werd Businezz Booster opgericht door een groep ervaren ondernemers met als missie om ondernemers te boosten naar betere resultaten. We brengen ondernemers bij elkaar, reiken de kennis aan en helpen je mee naar een concrete resultaten.

Onze digitale expert Frederik De Wachter is al vier decennia betrokken bij de digitale (r)evolutie en heeft bij Businezz Booster de E-learning platformen Sterk Digitaal, Digital Broker en de Digital Academy succesvol uitgebouwd dankzij onze digitale aanpak, online communicatie en lead generatie met intussen meer dan 50 webinars en 5.000+ deelnemers. Ook wij organiseren ons efficiënt met de juist software, tools en digitale boekhouding. We hielpen meer dan 500 ondernemers met onze tips als Digitale Expert bij de Digitale Versnelling van Telenet. Nu delen we graag al onze kennis en gaan we samen met jou aan de slag in onze Challenges.

Wat ons écht drijft? Jou als ondernemer mee helpen naar heel concrete digitale resultaten, zodat jij je klanten nog sterker kan adviseren en dienen Zo creëer waarde voor je team, je onderneming en jezelf.

Wat zeggen onze deelnemers? 

Vooral de begeleiding naar het doen was voor ons een belangrijke en zo zijn we in een korte periode sterk vooruit gegaan. Frederik was echt onze motivator en begeleider hiervoor! Toffe samenwerking!
Barbara Goossens AccFides
Barbara Goosse - AccFides
Ik raad jullie aan om dit ook te volgen! De kwaliteit van de opleiding is fantastisch, je leert echt dingen bij, krijgt heel snel antwooren op vragen en de interactie is top.
Agentschap directeur Crelan
Nico Bruyninckx - Crelan
Zeer duidelijk gebracht, een echte aanrader dus! Er kwamen zaken aan bod die we zelf nog niet uitgediept hadden en toch interessant bleken. Van een aantal maken we nu ook zelf gebruik.
Costantino Micucci - Triple A Solutions

Doe hier je aanvraag!